Close
Test Training

Testträning

Provträningarna sker i grupp och här tränar spelarna på delar som de inte hinner ta itu med i sina klubblag. Det kan exempelvis vara teknik, koordination, första touch, avslutningar. Med högst 6 spelare per grupp fokuserar vi på detaljer och avslutar varje träning med tävlingar inom de områden vi tränat på.


Price: Free

Sign Up Now and get a free test training to start your journey to becoming a better player!

MVP Akademis vision och målsättning är att möta och utveckla spelaren efter dennes specifika behov och förutsättningar. Det kan ske genom både individuell och gruppträning. På MVP Akademi fokuserar vi på individuell utveckling och spelarna i akademin tillhör fortfarande sina respektive lag men tränar regelbundet med MVP Akademi på detaljer som de inte har tid att träna på med klubben.

På MVP Akademi läggs tiden på att fokusera på hur du som spelare kan utvecklas och ta nästa steg, till skillnad från klubbträningarnas mål som ofta är att utveckla laget som helhet.

Utöver själva träningsmomenten erbjuder MVP stöd och rådgivning till spelarna kring fotboll och andra faktorer som kan inträffa under en spelares uppväxt. Tanken är att försöka skapa en stabil och stark relation mellan tränaren och spelaren där vi öppet kan prata om allt som rör deras uppväxt för att kunna hjälpa till med den mentala träningen och bygga säkerhet och självförtroende.

MVP Akademi lägger sig inte i taktiska detaljer om hur klubben/tränaren vill att det ska spelas.