Gruppträning

Under gruppträningar tränar spelarna på de delar som de inte hinner göra med klubblagen. Detta kan exempelvis vara: teknik, koordination, förstatouch, avslutsmoment. Med max 6 spelare per grupp jobbar vi på detaljer och avslutar varje träning med tävling på momenten som vi jobbat på.
 
Utöver själva träningsmoment erbjuder MVP stöd och rådgivning till spelarna kring fotboll och andra faktorer som kan hända under en spelares uppväxt. Tanken är att försöka etablera en stabil och stark relation mellan tränare och spelare där vi öppet kan prata om allt som rör sig kring deras uppväxt för att kunna hjälpa till med det mentala träningen och självförtroende.

Pris

Alternativ 1 : 
1 träning i veckan 849kr / månad
(4 träning per månad )
 
 
Alternativ 2 :
2 träningar i veckan 1499kr / månad
(8 träningar per månad)
Med detta upplägg har spelaren möjligheten att träna fler än 8 träningar i månaden utan extra kostnad. Spelaren kan boka in sig via upforsport till så många träningar som passar hen 

MVP Akademis vision och målsättning är att möta och utveckla spelaren efter just dennes behov och förutsättningar. Det kan göras genom såväl personlig- som gruppträning. I MVP Akademi jobbar vi med den individuella utvecklingen och spelarna i akademin tillhör fortfarande sina respektive lag men tränar kontinuerligt med MVP Akademi på detaljer som de hinner inte träna på med klubben. 

I MVP akademi tas tiden att fokusera på hur du som spelare kan utvecklas och ta nästa steg, till skillnad från klubbträningarnas målsättning vilket ofta är att utveckla laget i sin helhet.

MVP Akademi lägger sig självklart inte i taktiska detaljer om hur klubb/tränare vill att det ska spelas.